Mallorca Partner

Vi erbjuder följande tjänster

Mallorca Partner är idag Sveriges enda fastighetsbyrå på Mallorca och erbjuder våra kunder en unik tjänst genom den trygghetsfaktor som skapas genom ett samarbete med den svenska aktören i samband med fastighetsförvärvningen.
Vår målsättning är att göra processen så enkel som möjligt för dig som funderar på att köpa bostad på Mallorca.

Vi erbjuder följande tjänster:

 

  • Vi erbjuder ett kostnadsfritt informationsmöte för att ta fram alla detaljer kring förvärv av bostad på Mallorca samt besvara dina frågor och funderingar inför Ert beslut om att köpa bostad på Mallorca. Vi tar fram en lista på olika objekt som anpassats utifrån Era önskemål, läge och prisbild.
  • När ni väl bestämt er för ett objekt ser vi till att kolla upp all dokumentation av fastigheten Ni är intresserade av samt hjälper er med all kommunikation beträffande bostadsförvärvet och eventuell översättning av avtal från spanska till svenska om Ni så önskar.
  • Mallorca Partner har flera års samarbete bakom sig tillsammans med en av öns mest anrika och väletablerade Advokat & Fastighetsjutistbyråer på Mallorca. Det betyder att Ni garderar Er till att göra en bra och säker affär då vi kan säkerhetsställa att hela köpprocessen följer spansk lagstiftning.
  • Genom vårt partnerskap med JM Advokat & Fastighetsjutistbyrå på Mallorca kan ni slippa de omkostnader som förekommer vid ett förvärv av fastighet. Det är fastighetsjuristen (Notarion) som måste godkänna lagfarten, vilket normalt sett innebär att man vid förvärv av bostad behöver anlita en lokal fastighetsjurist till att sköta dokumentationen i köpprocessen.

 

Vanligtvis måste man anlita alla extra tjänster som medföljer i köpprocessen då de klassiska mäklarna på Mallorca endast erbjuder försäljning av objektet i deras service. Vårt mål är att som enda part erbjuda dig en helhetslösning som kommer göra att ni både sparar tid och pengar.

Vi erbjuder följande tjänster:

 

  • Upprättande av ditt spanska personnummer ( NIE) och bankkonto (ett krav för att kunna förvärva och äga bostad i Spanien).
  • Tecknande av hemförsäkring, vatten och elektricitet.
  • Uthyrning av ditt boende om ni endast vill använda fastigheten som semesterbostad och därmed skapa en fast intäkt via objektet. Vi kan även hjälpa Er att förvalta er bostad med underhåll, städning och tillsyn.

Årligen sker över 900 000 avgångar med destination Mallorca vilket innebär en garanterad lönsamhet genom uthyrning av din bostad året om.

Renovering kan vi också erbjuda till ett bra pris. Dessutom så kan vi hjälpa Er med Rotavdragsansökan här i Sverige fastän arbetet utförs i Spanien. Vi samarbetar med kvalificierade byggföretag som kan utföra renoveringsarbetet åt Er.

Då vi är ett svenskt registrerat företag erbjuder vi ansvarsförsäkring under och efter köpprocessen.

logo-small

postadress

Gröndalsvägen 170
117 69 Stockholm

kontakt information

Telefon: 073 72 91860
alex.reyes@taxcroconsulting.se

Mer information