Din fastighetsbyrå

Mallorca Partner i Sverige

Partner Mallorca grundades 2002 på Mallorca och är idag en av de främsta och högst ansedda mäklarbyråerna på Mallorca. Vår svenska filial är även det enda svenskregistrerade bolaget som erbjuder mäklartjänster på ön, vilket innebär att vi förutom att erbjuda mäklartjänster, kan erbjuda ansvarsförsäkring vid bostadsförvärv.

För oss handlar det inte om att sälja en bostad till Er utan vårt mål är att tillfedställa våra klienter genom att erbjuda en helhetslösning i samband med förvärvet av Ert drömboende/semesterbostad.

Vi som driver Mallorca Partner är utbildade ekonomer, fastighetsjurister och mäklare. Vår personal talar ett flertal språk såsom spanska, svenska, engelska och ryska och har även flera års erfarenhet av bostadsbranschen. Vi utlovar våra kunder ett professionellt och effektivt samarbete och vi ser fram emot att träffa Er. Därmed kan vi hjälpa Er att hitta rätt permanent boende eller semsterbostad på Mallorca.

Vår filial och dess medarbetare på Mallorca är den främsta ledande fastighetsbyrån gällande förstklassig egendom sedan den grundades år 2002 på Mallorca.

Här finns vi, Mallorca Partner i Sverige för att underlätta för Er att göra en bra och säker investering på Mallorca!

Kort presentation av vår svenska filial:

Alex reyes

Utbildad ekonom & Konsult inom fastighetsförmedling på Mallorca, grundare och ägare av Mallorca Partner i Sverige.

Hans-Ove Olofsson

Utbildad ekonom på Handelshögskolan och fd Marknadschef på Ericsson. Partner och Marknadschef av Mallorca Partner i Sverige.

José Maria Marin

Driver Advokat-fastighetsjuristbyrå JM i Spanien, Expert inom fastighetsförmedling. Partner av Mallorca Partner i Sverige.

logo-small

postadress

Gröndalsvägen 170
117 69 Stockholm

kontakt information

Telefon: 073 72 91860
alex.reyes@taxcroconsulting.se

Mer information